blev sådär löjligt lycklig

är lite krasslig men det gör inget. pratade med min vän ronbir imorse. och han är så otroligt inspirerande. tillexempel: han berättade om en film som han tyckte jag borde se som handlar om en rysk man som bodde i skogen, men så blev han gammal och sjuk och blev tagen till en stad av en vän och där blev han helt förvånad och frågade "varför bor folk i lådor?". så jag sa att "då får du ta med den filmen hit (jag kan inte ladda ner filmer med mitt internet) på ett usb" men då svarade ronbir "jag kan inte det för min dator är trasig. min bror bestämde sig för att laga den klockan tre inatt så han tog i sär den och sen när jag vaknade vid åtta så satt han fortfarande med datorn och då var den helt sönder. men jag blev inte arg utan sa 'jahaa'. för det är ganska skönt att inte ha en dator. man blir så låst med en sån"

och då kände jag bara. fy fan vad skönt. och jag vill aldrig bo i en låda. men det kommer jag säkert att göra många gånger i mitt liv. men mentalt sätt vill jag mer bo i en sockervaddsbubbla som har regnbågens alla färger och som kan ta mig dit jag vill.


hundspår på en strand vid viktoriasjön (foto av anja)

godmorgon

det är så skönt att vara hemma själv. låg och drog mig i sängen till tolv. jag minns inte när jag gjorde det senast. för under hela vintern har jag varit på tårna konstant. jag har svårare och svårare att ta det lugnt, att inte göra någonting. jag ställer så hårda krav på mig själv. alla säger det. och jag tar nog mig själv på för stort allvar. ja, detta blev ju ett väldigt allvarligt inlägg. hade mest tänkt berätta om att man behöver bara ha turistvisum om man ska resa till Tanzania i tre månader. men jag kanske vill vara borta längre. fyra månader känns som en bra tid. tänk vad mycket swahili jag kommer lära mig under den tiden!


båttur i viktoriasjön.

i'm going back to africa

drömmer om varma, varma Tanzania och längtar så jag nästan sprängs. nu är det snart dags att börja planera på allvar!

RSS 2.0